Samen sta je sterker: de helpdesk van Involon

Involon en VIND Lokale Belastingen werken sinds mei 2016 samen op het gebied van lokale belastingen.

Onderdeel van de partnership is dat abonnees van VIND Lokale Belastingen gratis gebruik kunnen maken van de vraagbaak van Involon. Professionele vragen over BAG, heffingen, invordering, kwijtschelding en WOZ kunnen via de vraagbaak worden gesteld.

Als abonnee van VIND Lokale Belastingen kunt u uw vraag over BAG, heffingen, invordering, kwijtschelding of WOZ, telefonisch stellen. Bel onze partner Involon (024 64 85 900) en een medewerker helpt u met het antwoord op uw vakinhoudelijke vraag.

Over Involon

Involon biedt lokale overheden ondersteuning op het gebied van BAG, WOZ, heffing, invordering en kwijtschelding. Tot de dienstverlening behoren onder meer advies, detachering en opleiding. Zie ook: http://www.involon.nl

 

Opleidingen
Bijblijven is voor u van groot belang, u bent immers verantwoordelijk voor de correcte afhandeling van lokale belastingzaken. Involon weet dat en biedt voor elk segment van de lokale belastingen een passende opleiding.
Bekijk de cursuskalender van Involon

Involon cursist en VIND Lokale Belastingen uitproberen?

Heeft u recentelijk een korte opleiding gevolgd bij Involon? Dan is dit de kans om uw kennis up-to-date te houden m.b.t, belastingzaken. U kunt gratis VIND Lokale Belastingen uitproberen voor de periode van één maand.

Meer informatie